2013. május 3., péntek

Egy aranyos díj

Nagyon köszönöm a díjat @abstractelf-nek, úgy örülök neki!

Kezdjük a szabályokkal!

1. Említsd meg, kitől kaptad a díjat, természetesen linkelve :)
2. Válassz ki 4 blogost, akinek a díjat tovább szeretnéd adni - de csak olyannak adhatod, akinek 200-nál kevesebb rendszeres olvasója van! (Természetesen linkelve)
3. Ìrj röpke kommentet a kiválasztott blogosoknak, hogy díjat kapnak Tőled!

Mikor az e-mailjeimet néztem, láttam, hogy az új üzeneted érkezett tárgyú molyos üzenetjelzést. Nagyon megörültem @abstractelf levelének. Először a tárgy volt, amire ránéztem, és elgondolkoztam, hogy mi bújhat meg a *.* alatt. Abban biztos voltam, hogy valami jót takarhat. Nagyon megörültem, mikor elolvastam a bejegyzést. Olyan kedves és aranyos volt, hogy megmelengette a szívemet. Absractelf-fel több éve beszéltem először. Mikor elkezdtük figyelni egymást, tudtam, hogy hasonló érdeklődésünk van a könyvek terén. Nagyon jókat beszéltünk egy-egy olvasmányról, emlékszem, hogy kiveséztük az Éjszaka háza sorozatot. Mióta beszállt a FantYAstic Volumes blogba, már hosszú kritikákat is olvashatunk Tőle. Az idei Könyvfesztiválon meglepődtem, mikor a molytalálkozón elolvastam a kitűzőjét. Úgy örültem, hogy végre találkozunk (már tavaly Könyvhétnél tervben volt). Nagyon jó fej, vidám és aranyos.

Akiknek szeretném a díjat adni:

Szilvamag - Akkor ismertem meg, mikor a blogok kinézetének rejtelmeiben segítettünk egymásnak. Tavaly a Könyvfesztiválon találkoztam vele. Nagyon jót beszélgettünk, csak úgy repkedtek a könyvcímek. Nagyon színes és széles választék található a blogján, sok könyvet fedeztem már fel nála, ami így kezdett el érdekelni.

Csenga - Nagyon szeretem a blogját. Lényegre törő, velős véleményeket ír, amiben minden benne van és sok friss megjelenésről írt kritikát lehet nála találni.

Gretty - Vidám, pörgős lány, akivel a tavalyi Könyvfesztiválon találkoztam először. Ami egyedivé teszi a blogját a sok, a könyvkritikákon kívüli bejegyzés. Mindig van valami friss nála. Látszik rajta, hogy mennyit foglalkozik vele.

Zsani - Igényes és mozgalmas a blogja. Egy időben mindig az évszaknak/ünnepnek megfelelő háttereket tett ki, amik lélegzetállítóan gyönyörűek voltak. A YA vonalát figyelem a bejegyzéseinek.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon kedves tőled! Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a díjat is és a dicsérő szavakat is , jó volt olvasni:-)))))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm! :))))

    VálaszTörlés