2012. december 25., kedd

Simone Elkeles dedikálás

December 1-én ellátogatott Magyarországra Simone Elkeles. A nem mindennapi esemény a Károly körúti Alexandra Könyváruház Kávézójában került megrendezésre.
Az első két rész magyar borítója, valamint a harmadik amerikai borítója.
Az előzetes tervek szerint egy rövid beszélgetés után került volna sor a dedikálásra, de Simone nagyszerű prezentációval készült, így sokkal hosszabbra nyúlt az írónővel való ismerkedés.
Egy körülbelül fél órás diasort vetített le nekünk, amit nagyon érdekes és vicces történetekkel tarkított. Megnézhettük a Perfect Chemistry sorozat mindhárom részének könyvtrailerét, illetve Simone elmeséléséből nagyon sok háttér információt is megtudhattunk a forgatásokról.
Simone-nak a Perfect Chemistry sorozaton kívül van egy másik, kevésbé ismert sorozata is, amiről szintén szó esett a vetítésen.

A bemutató után szabad kérdezz-felelek kezdődött, ahol a kérdést feltevők tollakat, majd könyvjelzőket kaptak. Ez a rész annyira sikeres volt, hogy nem is került minden kérdés sorra, mégis majdnem egy óráig tartott.

A könyvek fordítója, Neset Adrienn tolmácsolta nekünk Simone szavait, de az írónő nagyon szépen beszélt, könnyen érthető volt.

Végül elkezdődött a dedikálás, jó hosszú sorban állással, de nem bántam meg, a dedikált példányok megérték. Minden résztvevő ajándék posztert kapott, amin mindhárom Fuentes testvér látható.


Nagyon örülök, hogy részt vettem az eseményen, felejthetetlen élmény volt!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése